Transfer

Home / Transfer

Daca faci lucrurile cu pasiune, daca esti alaturi de clientii tai, e imposibil sa gresesti

Quick Travel … Think Quick

O calatorie de afaceri nu incepe in avion. Este nevoie de pregatire, de atentie la detalii, de organizare. De aceea pachetele noastre includ si alternativa asigurarii transferului la si de la aeroport sau intre intalniri, indiferent de ora si locatia in carese doreste transferul.
Exista posibilitatea alegerii modalitatii de transfer si suntem flexibili in organizarea acestuia. Putem oferi transferuri de lux sau putem organiza transferuri pentru grupuri mari, cu asteptari speciale. Vedem aceast serviciu ca parte integrata a pachetului nostru astfel ca ne este usor sa oferim mai multe variante la preturi adaptate nevoilor clientilor.


FLEXIBILITATE

Putem oferta mai multe variante in aceeasi locatie. Asiguram acces la saloane VIP din aeroporturi. Putem oferta variante de transfer sau de inchiriere masini. Suntem flexibili in a gasi si oferi orice servicii sunt necesare pentru  a asigura o sedere prefecta clientilor.

RAPIDITATE

Putem rezerva in cateva minute. Avem capacitatea de a lucra exclusiv electronic, daca situatia o cere. Oferim si pachete last minute si putem actualiza o oferta in timp real, in functie de modificarile ce apar in programul clientului.

SUPORT

Suntem la dispozitia clientului 24/7 si oferim suport nu doar pentru cazare ci pentru intreaga calatorie. Putem asigura asistenta pentru obtinerea vizei, asiguram proactiv si gratuit informarea in timp real cu privire la toate etapele unei calatorii – confirmare, termen de anulare, on-line check-in.Contact form
+40 722 240419

169A Calea Floreasca
Building A 4th floor, 1st District
Bucharest, Romania