Bilete de avion

Home / Bilete de avion

Daca faci lucrurile cu pasiune, echilibru si esti mereu alaturi de clientii tai, este imposibil sa gresesti

Quick Travel … Think Quick

Colaboram cu toate companiile aeriene. Am dezvoltat o relatie de lunga durata cu cele mai importante si folosim aceasta situatie in beneficiul clientilor nostri. Nu ne limitam la a asigura transportul ci intotdeauna cautam sa oferim o experienta completa. Stim ce companii pot raspunde nevoilor clientilor nostri si lucram impreuna cu ele pentru a oferi chiar mai mult.

Intelegem ca a transporta nu inseamna a calatori si ne asiguram ca toate serviciile suplimentare oferite corespund asteptarilor clientilor. Luam in considerare mai multe optiuni si putem actualiza in timp real oferta astfel incat in orice moment clientul sa beneficieze de cele mai bune variante.


FLEXIBILITATE

Putem oferta mai multe variante in aceeasi locatie. Asiguram acces la saloane VIP din aeroporturi. Putem oferta variante de transfer sau de inchiriere masini. Suntem flexibili in a gasi si oferi orice servicii sunt necesare pentru  a asigura o sedere prefecta clientilor.

RAPIDITATE

Putem rezerva in cateva minute. Avem capacitatea de a lucra exclusiv electronic, daca situatia o cere. Oferim si pachete last minute si putem actualiza o oferta in timp real, in functie de modificarile ce apar in programul clientului.

SUPORT

Suntem la dispozitia clientului 24/7 si oferim suport nu doar pentru cazare ci pentru intreaga calatorie. Putem asigura asistenta pentru obtinerea vizei, asiguram proactiv si gratuit informarea in timp real cu privire la toate etapele unei calatorii – confirmare, termen de anulare, on-line check-in.Contact form
+40 722 240419