Hotel

Home / Hotel

Daca faci lucrurile cu pasiune, echilibru si esti mereu alaturi de clientii tai, este imposibil sa gresesti

Quick Travel . Think Quick

Oferim cazare in principalele orase si locatii corporate. Avem contacte directe cu o varietatede hoteluri ceea ce ne permite sa generam oferte avantajoase pe care le putem personaliza ulterior. Oferim cazare in principalele orase si locatii corporate sau leisure . Avem contacte directe cu orice sistem de rezervari, orice hotel, ceea ce ne permite sa generam oferte avantajoase pe care le putem personaliza ulterior. Putem integra oferta de cazare in pachete complete sau putem sa oferim doar componente, in functie de nevoile clientilor.

Suntem capabili sa respectam orice cerinta interna generata de sistemul clientului. Exista posibilitatea de a negocia pachete si discounturi pentru volume. Oferim mai multe optiuni de plata, in functie de procedurile interne ale clientului si de nevoile acestuia. 


FLEXIBILITATE

Putem oferta mai multe variante in aceeasi locatie. Asiguram acces la saloane VIP din aeroporturi. Putem oferta variante de transfer sau de inchiriere masini. Suntem flexibili in a gasi si oferi orice servicii sunt necesare pentru  a asigura o sedere prefecta clientilor.

RAPIDITATE

Putem rezerva in cateva minute. Avem capacitatea de a lucra exclusiv electronic, daca situatia o cere. Oferim si pachete last minute si putem actualiza o oferta in timp real, in functie de modificarile ce apar in programul clientului.

SUPORT

Suntem la dispozitia clientului 24/7 si oferim suport nu doar pentru cazare ci pentru intreaga calatorie. Putem asigura asistenta pentru obtinerea vizei, asiguram proactiv si gratuit informarea in timp real cu privire la toate etapele unei calatorii – confirmare, termen de anulare, on-line check-in.Contact form

DATE DE CONTACT


+40 722 240419
Building A, 4th floor, 1st District
Bucharest, Romania