Others

Home / Others

Daca faci lucrurile cu pasiune, daca esti alaturi de clientii tai, e imposibil sa gresesti

Quick Travel … Think Quick

Despre

Un pachet complet nu include doar transport si cazare. Multe alte servicii suplimentare fac o experienta completa. Unul dintre ele este cel de rent a car. Oferim acest serviciu din majoritatea destinatiilor tocmai pentru a ne asigura toate detaliile unei calatorii sunt bine puse la punct.
O calatorie trebuie sa se desfasoare in siguranta. De aceea putem include in pachete si asigurari de calatorie adaptate la destinatia aleasa si la lungimea calatoriei. Preferam sa oferim solutii si pentru situatiile neprevazute tocmai pentru a va asigura o calatorie linistita.

One Half

imagine


FLEXIBILITATE

Putem oferta mai multe variante in aceeasi locatie. Asiguram acces la saloane VIP din aeroporturi. Putem oferta variante de transfer sau de inchiriere masini. Suntem flexibili in a gasi si oferi orice servicii sunt necesare pentru  a asigura o sedere prefecta clientilor.

RAPIDITATE

Putem rezerva in cateva minute. Avem capacitatea de a lucra exclusiv electronic, daca situatia o cere. Oferim si pachete last minute si putem actualiza o oferta in timp real, in functie de modificarile ce apar in programul clientului.

SUPORT

Suntem la dispozitia clientului 24/7 si oferim suport nu doar pentru cazare ci pentru intreaga calatorie. Putem asigura asistenta pentru obtinerea vizei, asiguram proactiv si gratuit informarea in timp real cu privire la toate etapele unei calatorii – confirmare, termen de anulare, on-line check-in.Contact form
http://quicktravel.ro/wp-content/uploads/2014/10/slider-homepage-3-1.jpg