Leisure

Home / Leisure

Vacantele sunt printre cele mai asteptate momente ale anului. La Quick Travel ne-am hotarat sa oferim numai vacante de vis. Le cautam cu atentie, ne asiguram ca sunt cele mai bune oferte, negociem fiecare aspect si doar apoi le prezentam clientilor nostri. Asa am reusit de fiecare data sa oferim clipe de neuitat tuturor celor care au avut incredere in noi.

Avem o experienta mai mare de 15 ani in crearea unor pachete de vacanta deosebite. Suntem atenti la fiecare detaliu: modalitate de transport, transfer de la aeroport, cazare, inchiriere masina, asigurare, servicii suplimentare incluse in pachet. Si de fiecare data avem grija sa oferim cel mai bun pret pentru toate acestea.

HOTEL

Consideram ca un hotel bine ales va garanta o vacanta reusita. Toate pachetele noastre includ hoteluri verificate , in care avem incredere si de care clientii nostri au fost multumiti. Putem oferi mai multe variante pentru aceeasi destinatie si putem asigura servicii suplimentare in locatiile recomandate.

BILET AVION

Un inceput de vacanta perfect incepe inca din avion. Ne dorim ca fiecare client sa simta vacanta inca de la plecare astfel ca alternativele oferite sunt adaptate fiecarui tip de vacanta, fiecarei destinatii. Oferim si pachete last minute si putem organiza si grupuri. Esential este sa simtim ca a inceput vacanta. 

RENT A CAR

Serviciile suplimentare sunt esentiale pentru buna desfasurare a unei vacante. De fiecare data ne dorim ceva in plus, iar inchirierea unei masini este adesea o buna alternativa pentru deplasare. Quick Travel ia in considerare dorintele clientilor si a dezvoltat mai multe parteneriate cu furnizorii de masini de inchiriat.

ASIGURARE MEDICALA

Ne dorim vacante de neuitat dar avem grija sa ne simtim in siguranta. Putem include in pachetele noastre asigurari de calatorie adaptate destinatiei alese si specificului grupului. Suntem capabili sa realizam asigurari in cateva minute si sa raspundem oricaror urgente aparute pe aceasta tema.

CROAZIERA

Ne place sa exploram iar destinatiile oferite sub forma de croaziera sunt printre cele mai noi servicii aparute in oferta noastra. Am oferit calatorii in locatii exotice dar si calatorii short-haul, mai apropiate de noi. Este un serviciu pe care intentionam sa il dezvoltam si cu siguranta va continua sa fie unul dintre trendurile turistice.

TRANSFER

De ce sa trebuiasca sa te ocupi de fiecare detaliu? Nu ar fi mai simplu sa lasi pe altcineva sa rezolve tot iar tu sa te poti bucura de zilele libere? La Quick Travel asta incercam sa facem, sa oferim de fiecare data o experienta completa, lipsita de grija detaliilor si personalizata pentru fiecare client.

Cele mai bune oferte
+40 722 240419

169A Calea Floreasca
Building A 4th floor, 1st District
Bucharest, Romania