Despre noi

Secretul unei afaceri este sa stii ceva ce nimeni altcineva nu stie

TRAVEL. TOURS. ADVENTURE. QUICK

ECHIPA NOASTRA
Iuliu Panciu
Travel Designer

Pasiune, Energie, Curaj, Incredere, Flexibilitate


Amalia Aron
Travel Consultant

Rapiditate, Profesionalism, Incredere


Dragos Popescu
CFO

Incredere, Energie, Echilibru, Profesionalism


De ce noi


INCREDERE

Credem ca orice relatie se bazeaza pe incredere. Muncim pentru a construi asemenea relatii si suntem atenti sa respectam munca noastra si a partenerilor.

PROFESIONALISM

Fiecare serviciu pe care il oferim este sustinut de expertiza in domeniu. Certificarile pe care le detinem ne asigura capacitatea de a livra servicii la cele mai inalte standarde.

PASIUNE

Ne-am ajutat clientii in multe momente critice  si de fiecare data le-am rezolvat problemele. Ne place ceea ce facem si asta se vede din primul moment.
0
Clienti Fericiti

0
Vacante Vandute

0
Masini inchiriate

0
Bilete rezervate

Review Clienti


 • Incepand cu 2012 lucram cu Quick Travel pentru servicii turistice(bilete avion, cazare etc.) acestia oferind servicii foarte bune si prompte. Indiferent de dificultatea cerintelor noastre acestia au respectat in totalitate criteriile noastre si s-au dovedit de incredere si de neinlocuit. Recomandam Quick Travel si altor companii interesate avand certitudinea ca serviciile oferite in continuare vor fi la standarde inalte, ca si pana acum.
  Acodrinesei Ion Daniel
  Administrator
  -
 • Am ales agentia de turism Quick Travel pentru competenta profeisionala, promptitudinea, operativitatea si flexibilitatea pe care le-au demonstrat in alegerea celor mai adecvate variante, atat pentru partea de ticketing cat si pentru cazari. Agentia a raspuns cu seriozitate solicitarilor noastre, dand dovada de flexibilitate si oferindu-ne suportul necesar, astfel incat sa alegem cea mai potrivita optiune. Considerand aspectele mentionate , recomandam cu incredere agentia Quick Travel.
  Manuela Son
  -
 • Am ales sa colaboram cu Agentia Quick Travel ca furnizor de servicii turistice, datorita calitatii deosebite ale serviciilor prestate, a eficentei si promptitudinii. Echipa Agentiei Quick Travel , prin pofesionalismul membrilor sai, a oferit intodeauna suportul in alegerea celor mai bune optiuni si solutii pentru solicitarile noastre legate de organizarea calatorilor angajatilor nostri, atat in tara cat si in strainatate, In concluzie, recomand compania Quick Travel ca fiind un colaborator profesionist si de incredere pentru orice companie cu care va relationa si apreciez serviciile sale de calitate si flexibilitatea solutilor oferite care o diferentiaza intr-un mod favorabil de competitori sai.
  Francois Tronel
  Director General
  -

News & Update

Our latest news & promotions