Corporate


INCREDERE

Credem ca orice relatie se bazeaza pe incredere. Muncim pentru a construi asemenea relatii si suntem atenti sa respectam munca noastra si a partenerilor.

PROFESIONALISM

Fiecare serviciu pe care il oferim este sustinut de expertiza in domeniu. Certificarile pe care le detinem ne asigura capacitatea de a livra servicii la cele mai inalte standarde.

PASIUNE

Ne-am ajutat clientii in multe momente critice  si de fiecare data le-am rezolvat problemele. Ne place ceea ce facem si asta se vede din primul moment.Daca faci lucrurile cu pasiune, echilibru si esti mereu alaturi de clientii tai, este imposibil sa gresesti

Quick Travel . Think Quick

Servicii corporate


BILETE AVION

Colaboram cu toate companiile aeriene majore... [detalii]

HOTEL

Oferim cazare in principalele orase si locatii corporate... [detalii]

ASIGURARE MEDICALA

O calatorie trebuie sa se desfasoare in siguranta... [detalii]


RENT A CAR

Un pachet complet nu include doar transport si cazare... [detalii]

TRANSFER

O calatorie de afaceri nu incepe in avion... [detalii]

EVENIMENTE

Organizam team building-uri, conferinte, congrese sau alte meeting-uri... [detalii]Travel management

O calatorie de afaceri presupune o multitudine de decizii si variabile. Inca de la primul contact cautam sa intelegem dorintele clientului si sa le integram intr-un pachet adaptat lor. Suntem capabili sa analizam optiunile existente si sa optimizam pachetele oferite. Putem fi flexibili iar toate serviciile noastre vin cu suport 24/7.

Cost Optimization

In Corporate Travel raportul costuri beneficii este esential. Urmarim ca fiecare oferta pe care o facem sa asigure alternative pentru diferite niveluri de pret astfel incat clientul sa poata alege varianta cea ma buna pentru el.

Contact

DATE DE CONTACT


+40 722 240419
Building A, 4th floor, 1st District
Bucharest, Romania