Asigurare medicala

Home / Asigurare medicala

Daca faci lucrurile cu pasiune, daca esti alaturi de clientii tai, e imposibil sa gresesti

Quick Travel … Think Quick

O calatorie trebuie sa se desfasoare in siguranta. De aceea putem include in pachete si asigurari de calatorie adaptate la destinatia aleasa si la durata calatoriei. Urmarim sa oferim solutii si pentru situatiile neprevazute tocmai pentru a va asigura o calatorie linistita.

Asigurarile de calatorie pot acoperi o mare varietate de situatii neprevazute astfel incat preferam sa alegem optiunile oferite impreuna cu beneficiarul pentru a ne asigura ca tratam personalizat oferta pentru un asemenea produs ce ar putea avea un impact semnificativ asupra calatoriei. 


FLEXIBILITATE

Putem oferta mai multe variante in aceeasi locatie. Asiguram acces la saloane VIP din aeroporturi. Putem oferta variante de transfer sau de inchiriere masini. Suntem flexibili in a gasi si oferi orice servicii sunt necesare pentru  a asigura o sedere prefecta clientilor.

RAPIDITATE

Putem rezerva in cateva minute. Avem capacitatea de a lucra exclusiv electronic, daca situatia o cere. Oferim si pachete last minute si putem actualiza o oferta in timp real, in functie de modificarile ce apar in programul clientului.

SUPORT

Suntem la dispozitia clientului 24/7 si oferim suport nu doar pentru cazare ci pentru intreaga calatorie. Putem asigura asistenta pentru obtinerea vizei, asiguram proactiv si gratuit informarea in timp real cu privire la toate etapele unei calatorii – confirmare, termen de anulare, on-line check-in.Contact form
+40 722 240419

169A Calea Floreasca
Building A 4th floor, 1st District
Bucharest, Romania