Evenimente

Home / Evenimente

Daca faci lucrurile cu pasiune, daca esti alaturi de clientii tai, e imposibil sa gresesti

Quick Travel … Think Quick

Ne plac proiectele complexe. Este momentul in care putem arata ca suntem capabili sa urmarim nevoile mai multor persoane in acelasi timp. Este momentul in care putem sa contribuim nu doar la realizarea unei calatorii ci la succesul unui intreg eveniment.
Organizam team building-uri, conferinte, congrese sau alte meeting-uri asa cum isi doresc beneficiarii si oferind suport nu doar la implementarea evenimentului ci inca de la prima intalnire. Avem expertiza necesara pentru a oferi solutii optime si o impartasim cu clientii, pentru reusita evenimentului.


FLEXIBILITATE

Putem oferta mai multe variante in aceeasi locatie. Asiguram acces la saloane VIP din aeroporturi. Putem oferta variante de transfer sau de inchiriere masini. Suntem flexibili in a gasi si oferi orice servicii sunt necesare pentru  a asigura o sedere prefecta clientilor.

RAPIDITATE

Putem rezerva in cateva minute. Avem capacitatea de a lucra exclusiv electronic, daca situatia o cere. Oferim si pachete last minute si putem actualiza o oferta in timp real, in functie de modificarile ce apar in programul clientului.

SUPORT

Suntem la dispozitia clientului 24/7 si oferim suport nu doar pentru cazare ci pentru intreaga calatorie. Putem asigura asistenta pentru obtinerea vizei, asiguram proactiv si gratuit informarea in timp real cu privire la toate etapele unei calatorii – confirmare, termen de anulare, on-line check-in.



Contact form




+40 722 240419

169A Calea Floreasca
Building A 4th floor, 1st District
Bucharest, Romania